'112 Hayat Kurtarir' Temali Resim Yarismasinda Ögrenciler Ödüllerine Kavustu

'112 Hayat Kurtarir' Temali Resim Yarismasinda Ögrenciler Ödüllerine Kavustu

112 Acil Çagri Merkezi Müdürlügü tarafindan 112 Günü etkinlikleri kapsaminda düzenlenen ’112 Hayat Kurtarir’ temali resim yarismasinda ögrenciler ödüllerine kavustu.

Ortaokul düzeyindeki özel ve resmi okul ögrencilerinin katildigi yarismada dereceye girenlere ödülleri Edirne Valisi Ekrem Canalp tarafindan verildi.

Yarismada Harmanli Rauf Senbas ve Yunus Senuz Ortaokulu ögrencisi Büsra Cidik 1’inci olurken, Abalar Ortaokulu ögrencisi Ece Deniz 2’inci, Hacidanisment Ortaokulu ögrencisi Havva Nur Bakis ise 3’üncü oldu. Yarismada ayrica Abalar Ortaokulu ögrencileri Minel Okumus ve Tuhanay Elmas, Merkez Atatürk Ortaokulu ögrencileri Özge Coskun, Beyzanur Ule, Arda Kizilçelik ve Defne Eker, Uzunköprü Yunus Emre Ortaokulu ögrencileri Neva Kaptanbas ve Nilsu Yücedag, Gazi Osman Pasa Ortaokulu ögrencisi Aybars Ün, Ticaret ve Sanayi Odasi Ortaokulu ögrencisi Irem Sena Kürklü, Özel Edirne Bahçesehir Ortaokulu ögrencisi Duru Uzunca sergileme ödülü kazandi.

Edirne Valisi Ekrem Canalp, ödül töreni öncesi yaptigi konusmada, “Bütün evlatlarimizi tebrik ediyoruz. Önce kendi el emeklerini ortaya dökmüs oldular. Insallah burada yapmis olduklari çalisma hayatlarinin ilerleyen dönemlerinde yapacaklari daha degisik ve güzel çalismalar için de bir baslangiç olur. Bazen bu tür yarismalara katilmakla küçük sonuçlar elde ediyor olmak büyük sonuçlar dogurur. Bireysel hayatimizda gelecegimizi sekillendirmek anlaminda büyük sonuçlar dogurabiliyor. Çocuklarimizi tebrik ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile