12 Haziran Genel Seçimlerine Doğru

12 Haziran Genel Seçimlerine Doğru

CHP Düzce Milletvekili adayı Selçuk Yanmaz, Türkiye‘nin CHP iktidarına ihtiyaç duyduğunu belirterek, her kesimin Türkiye‘nin kaynaklarından eşit olarak yararlanacağını söyledi.

CHP Düzce Milletvekili adayları Selçuk Yanmaz, İlknur Başak Tütüncü seçimler öncesinde seçmenleri dolaşmaya oy istemeye devam ediyorlar.

Yanmaz, 12 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek “Sosyal adalet, sosyal güvence, gelir dağılımında adalet, top yekun kalkınma, yaşanabilir bir çevre, barış içinde bir arada yaşama, farklı olana saygılı olma, kimsenin dilinden, dininden, inancından, kültüründen, renginden, cinsiyetinden, yaşam tarzından felsefi ve ideolojik düşünce tercihinden dolayı kınanmadığı, ayrımcılığa tabi tutulmadığı ekonomik, kültürel, politik, birikimlerimizin, toplumlar, bireyler arasında hakça dağıtıldığı, dağıtılabildiği bir ülke oluşturmak için Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı var. Buda sizlerin elinde” dedi.

Düzce’de esnafın, çiftçinin, emeklinin, çalışanın sıkıntı içerisinde olduğunu, sorunların her geçen gün arttığını dile getiren CHP Milletvekili adayı Selçuk Yanmaz, çağdaş, planlı, sağlıklı, güvenli, demokratik, sanayileşen, gelişen, üreten ve yaşanabilir bir Düzce hedeflediklerini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile