12 Haziran Seçimlerine Doğru

AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı Dr. Faruk Özlü, 12 Haziran seçimlerinde hedeflerinin Düzce‘de en yüksek oy alarak Türkiye rekoru kırmak olduğunu söyledi.

Özlü, yaptığı açıklamada genel seçimlerin Türkiye‘nin ve Düzce‘nin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "AK Parti‘nin yeniden iktidara geleceği kuşkusuz bir gerçektir. Milletimiz de bu gerçeğin farkında ve bilincindedir. AK Parti‘nin Haziran seçimlerinde ülke genelinde önceki seçimlerden daha fazla oranda oy alacağı beklenmektedir. Yapılan kamuoyu anketleri bunun işaretlerini vermektedir" dedi.

Faruk Özlü, AK Parti‘nin Düzce‘de 2002 seçimlerinde yüzde 52, 2007 seçimlerinde ise yüzde 60 oranında oy aldığını hatırlatarak "12 Haziran seçimlerinde hedefimiz Düzce rekor düzeyde oy almak, hatta onun da ötesine geçerek Türkiye rekoru elde etmektir. Bu hedefe ulaşabilmek için çok çalışacağız" diye konuştu.

Özlü, aday olmaması durumunda da 12 Haziran tarihine kadar Düzce‘de bulunarak milletvekili adayları ve teşkilatla birlikte seçim çalışmalarına katılacağını belirterek, "Aday olmasam da seçim sonuna kadar Düzce‘de olacağım ve tüm gücümle seçim çalışmalarına katkı vereceğim. Düzce‘den en yüksek oy hedefine ulaşabilmek için adaylarımızla birlikte çaba göstereceğim" şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile