120 Kisiye Mezar Olan Otelin Sahibi Ve Oglu Saglik Kontrolü Için Hastaneye Getirildi

120 Kisiye Mezar Olan Otelin Sahibi Ve Oglu Saglik Kontrolü Için Hastaneye Getirildi

Adiyaman’da çökerek onlarca kisinin hayatini kaybetmesine sebep olan Isias Otel’in gözaltina alinan sahibi Ahmet Bozkurt ve oglu Efe Bozkurt, saglik kontrolü için hastaneye getirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaras merkez üslü depremde, Adiyaman’da bulunan 10 katli Isias Otel çökmüs, yaklasik 100 kisi göçük altinda kalmisti. Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti’nden gelen ögrenciler, aileleri ve ögretmenlerden olusan 35 kisi ile 30 tur rehberinin hayatini kaybettigi otel ile ilgili Adiyaman Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan sorusturma baslatildi. Olayla ilgili otel sorumlulari Ahmet Bozkurt, Efe Bozkurt, Amine Bozkurt ve Sule Özbek gözaltina alindi. Jandarma ekipleri tarafindan gözaltina alinan Ahmet Bozkurt ve oglu Efe Bozkurt saglik kontrolü için Adiyaman Egitim ve Arastirma Hastanesine getirildi.

Buradaki saglik kontrolünün ardindan Ahmet Bozkurt ve Efe Bozkurt, Il Jandarma Komutanligina götürüldü. 4 sahsin da islemlerinin devam ettigi ögrenildi.

Öte yandan, Adiyaman Bassavciligi tarafindan konu ile ilgili yapilan yazili açiklamada, “Bahsi geçen otel sorumlulari ile ilgili derhal sorusturma baslatilmis olup gerekli tüm inceleme ve arastirmalar titizlikle yapilmaktadir. Sorusturma çerçevesinde su asamada otel sorumlulari olan Ahmet Bozkurt, Efe Bozkurt, Amine Bozkurt ve Sule Özbek yakalanmis olup, gerekli islemleri için Adiyaman ilimize intikalleri saglanmaktadir. Sorumluluklari bulunan ihtimal diger süpheli/süpheliler için çalismalarimiz titizlikle devam etmekte ve tüm tedbirler alinmaktadir” ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile