13 Gündür Aranan Gençten Aci Haber

13 Gündür Aranan Gençten Aci Haber

Denizli’nin Çameli ilçesinde 13 gündür dag tas aranan 19 yasindaki Baris Özbek, bölgede arama yapan jandarma ekibi tarafindan en son otobüsten indigi bölgedeki karla kapli sahada çaliliklarin arasinda ölü bulundu.



Mugla’nin Ortaca ilçesinden 1 Subat 2022 Sali günü saat 13.00’da otobüse binen 19 yasindaki Baris Özbek, Denizli’nin Çameli ilçesi Kirazliyayla Mahallesi’nde bulunan evine saat 15.00’da varacagini bildirmesinin ardindan telefonunu kapatti. Aksam saatlerine kadar Özbek’i bekleyen aile çocuklarindan haber alamamasi üzerine Çameli Ilçe Jandarma Komutanligina kayip basvurusunda bulundu. Bölgede çalisma baslatan jandarma ekipleri zorlu hava sartlarina ragmen vatandaslar ile birlikte çevrede Özbek’i aradi.

‘Dogada nasil yasanir?’ arastirmasi yapmis

Jandarma ekipleri Özbek’in gidebilecegi ya da saklanabilecegi ihtimali üzerine aile fertlerinin ifadelerini aldi. Anne ve babasiyla çok fazla anlasamadigi, son yillarda ise psikolojik tedavi gördügü ögrenildi. Ablasi ile enistenin bilgisine basvuran ekipler, Özbek’in telefondan strateji savas oyunu oynadigini ve internetten son zamanlarda ‘Dogada nasil yasanir?’, ‘Dagda hayatta nasil kalinir?’ seklinde aramalar yaptigi ögrenildi.

Otobüsten indigi yere yakin ormanlik alanda bulundu

Devam eden arama çalismalari kapsaminda jandarma ekipleri Kiz Tüydü Mevkii’de gencin cansiz bedenini çaliliklar ve karin altinda hareketsiz yatarken buldu. Gencin hayatini kaybettigini belirleyen ekipler, bölgede inceleme gerçeklestirdi. Yapilan çalismalarin ardindan gencin cansiz bedeni otopsi yapilmak üzere morga kaldirildi. Gencin neden öldügü ise yapilacak olan otopsi raporunun ardindan ortaya çikacagi belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile