14. Çukurova Kitap Fuari Kapilarini Açti

14. Çukurova Kitap Fuari Kapilarini Açti

Adana’da bu yil 14’üncüsü düzenlenen Çukurova Kitap Fuari, kapilarini ziyaretçilerine açti.

Adana Uluslararasi Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki kitap fuarinin açilis töreninde konusan Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, “Bir organizasyonun basarili ve faydali olmasinin altinda o kentin kolektif çalismasi var. Fuarin Adana’ya faydali olmasi noktasinda katki koyan herkese tesekkür ediyorum. Biz Ince Memed Kütüphanesi açtik. 17 bin kitap kapasitesi var ve suandan 10 bin kitabi geçti. Fuara vatandaslarimiz rahat gelsin diye otobüs tasimalarini da arttirdik. Fuarimiz her sene canli oluyor. Civar illerden gelen vatandaslarimizda oluyor. Kitap okumak, insan hayatinda çok önemli bir yere sahip” diye konustu.

Adana Valisi Süleyman Elban ise her fuarin katilimci kitlesi oldugunu ancak kitap fuarinin herkese hitap ettigini söyledi.

Elban, “Önceki yillarda rekorlar getirmis fuarin bu sene de rekorlar getirecegini düsünüyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan fuarin açilis kurdelesi kesildi ve protokol üyeleri stantlari gezdi.

Fuara vatandaslarda yogun ilgi gösterdi. Fuar, 27 Subat’ta sona erecek.

Fuar hakkinda

Fuarda kitaplar, süreli yayinlar, gazete ve dergi yayinciliginda faaliyet gösteren katilimcilar, medya kuruluslari ve yayin faaliyetinde bulunan önemli sivil toplum kuruluslari ürünlerini sergileyerek, ziyaretçilerle bir araya gelecek.

Çukurova 14. Kitap Fuari 19-26 Subat 2022 tarihlerinde 10.00 - 20.00 saatlerinde, son gün olan 27 Subat 2022 tarihinde ise 10.00 - 19.00 saatleri arasinda ziyaret edilebilecek.

Adana’da bir önceki kitap fuari 2020 yilinda düzenlenmis ve 300 katilimci firma ürünlerini sergilemisti. Fuari 59 bin 215’i ögrenci olmak üzere, 368 bin 334 kitapsever ziyaret etmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile