15 Ihtiyaç Sahibi Tekerli Sandalyesine Kavustu

15 Ihtiyaç Sahibi Tekerli Sandalyesine Kavustu

Zonguldak’ta ihtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalyede dagitildi.

Türkiye Sakatlar Dernegi Zonguldak Subesi’nde tekerlekli sandalye dagitim töreni düzenlendi.

Özel sirketin sponsorlugunda Sakatlar Dernegi’ne yapilan 15 adet tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibi engellilere törenle dagitildi.

Törene katilan davetleri ayrica firma yetkilisi tarafindan pizza ikram edildi. Türkiye Sakatlar Dernegi Zonguldak Subesi Baskani Hüseyin Sirin yaptigi açiklamada ilgili firmaya tesekkür ederek sunlar söyledi:

"Türkiye Sakatlar Dernegi Zonguldak Subesi olarak bilindigi gibi yillardir ilimizde ihtiyaç sahibi engellilerin tekerlekli sandalye temini için büyük mücadele veriyoruz. Bugüne kadar da çok büyük katkilarla bu ihtiyaç sahiplerini mutlu etmis durumdayiz. Bugün de yine sehrimizin degerli esnaflari, pizza sahibi kurulusun bizlere teklif ettigi 15 adet tekerlekli sandalye bagisi ve davetlilere pizza ikrami programini seve seve kabul ettik. Kendilerine bu konuda tüm engelli camiasi adina tekrar büyük tesekkür ediyorum. Buradan tekrar bütün is adamlari, kamu kurumlari ve hayirseverlere de sesleniyorum. 15 tane tekerlekli sandalye bizim için bütün ihtiyaçlari karsilamamiza yeterli degil. Su anda da en az 50’nin üzerinde talep var. Onun için ben tüm hayirsever vatandaslarimizdan ve kamu kurumu kuruluslarimizdan destegin devam etmesini talep ediyorum. Tekrar tüm camiam adina, engelli camiasi adina dernegimin ve yönetim kurulum adina degerli kurulusa büyük sevgi ve saygilarimizi sunuyoruz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile