15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Dolayisiyla Bilecik'te Tören Düzenlendi

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Dolayisiyla Bilecik'te Tören Düzenlendi

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, 15 Temmuz Sehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayisi ile sehit kabirleri ziyaret edildi, tüp sehitler için mevlit okundu, dualar edildi

15 Temmuz 2016’da Türkiye’nin bagimsizligini, kalkinmasini, hak ve adaletin sesi olmasini hazmedemeyen FETÖ/PDY terör örgütünün hain darbe girisiminin 7. yildönümü nedeniyle Osmaneli ilçesinde de etkinlik düzenlendi.

Osmaneli ilçesindeki ilk programda, Kaymakam Yüksel Ünal, Belediye Baskani Münür Sahin ve beraberindeki protokol üyeleri Ilçe Mezarligindaki sehit kabirlerini ziyareti ile basladi.

Ziyareti öncesinde Osmaneli Ilçe Müftülügü tarafindan Kur’an-i Kerim ve dualar okunurken daha sonra Kaymakam Yüksel Ünal Belediye Baskani Münür Sahin ve protokol üyeleri sehit mezarlarina karanfiller birakti. Kaymakam Ünal, yaptigi konusmada, "15 Temmuz gecesi, Cumhurbaskanimizin çagrisi üzerine, ellerinde bayraklariyla meydanlara, hava limanlarina kosan aziz milletimiz, vatanina, bayragina ve demokrasisine olan bagliligini kanitlamistir. Bu millet vatani ugrunda sehadete yürüyen, gazi olan 15 Temmuz’un kahramanlarini asla unutmayacaktir. Bu münasebetle 15 Temmuz da Türk Milleti’nin varligina, istikbaline darbe vurmak isteyenlere karsi gövdesini siper ederek gösterdikleri kahramanlikla adlarini tarihe yazdiran tüm sehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi sükran ve minnetle aniyorum” dedi.

Daha sonra Osmaneli Kaymakami Yüksel Ünal ve beraberindeki protokol üyelerin, vatandaslarin ve sehit yakinlarinin katilimlari ile Fatih Camisi’nde Ilçe Müftülügü personellerince mevlid-i serif okundu, dualar edildi. Törene, Kaymakam Yüksel Ünal, Belediye Baskani Münür Sahin, Ilçe Jandarma Komutan vekili Kidemli Basçavus Mustafa Toy, Ilçe Emniyet Müdür Vekili Komisere Bünyamin Sahin, kurum müdürleri ile sehit yakinlari ve gaziler katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile