15 yıllık yazı işleri müdürüne plaket

15 yıllık yazı işleri müdürüne plaket

Nazilli'de 1 Haziran 1983 yılında kurulan ve halen günlük gazete olarak yayın yapan Nazilli Anadolu Gazetesi'nin 15 yıllık Yazı İşleri Müdürü Rabia İmren Aydoğdu'ya gazete sahibi Mehmet Akgül tarafından plaket verildi.

  Nazilli ' de 1 Haziran 1983 yılında kurulan ve halen gü ; nlü ; k gazete olarak yayın yapan Nazilli Anadolu Gazetesi ' nin 15 yıllık Yazı İşleri Mü ; dü ; rü ; Rabia İmren Aydoğdu ' ya gazete sahibi Mehmet Akgü ; l tarafından plaket verildi .
Nazilli Ö ; ğretmen Evinde dü ; zenlenen programda , yaklaşık 27 yıldır faaliyette olan Anadolu Gazetesinin halen gö ; revde olan 15 yıllık Yazı İşleri Mü ; dü ; rü ; Rabia İmren Aydoğdu ' ya gazetenin imtiyaz sahibi Mehmet Akgü ; l , hizmetlerinden dolayı plaket vererek kendisini kutladı . Gazeteciliğin zor ve keyifli olduğunu belirten Akgü ; l yaptığı konuşmasında ; ' Gazetecilik mesleği gerç ; ekten ç ; ok zor bir meslek . Gecesi , gü ; ndü ; zü ; olmayan , sosyal hayatı etkileyen fakat bir o kadar da keyifli bir meslek . Gazetecilik mesleği basımından haber yazımına kadar her aşamasında emek var . Bu zorlu mesleği seç ; en ve bu meslek iç ; in ç ; alışan tü ; m arkadaşlarımı kutluyorum . 15 yıldır Anadolu Gazetesinin Yazı İşleri Mü ; dü ; rü ; gö ; revini yü ; rü ; ten ve başarılarıyla adından sö ; z ettiren arkadaşımız Rabia İmren Aydoğdu ' ya gö ; revinde başarılar ve nice 15 yıllar dileğiyle kendisini kutluyorum ' dedi .
Rabia İmren Aydoğdu da konuşmasında ; ' Gazetecilik mesleğinde 15 yıldır aktif olarak ç ; alışıyorum . Bu mesleğin zorluklarını yaşamama rağmen bu işten kopamıyorum . Bu mesleğe bir kez bulaşan birinin bir daha kopması mü ; mkü ; n değildir . Aktif olarak gazetecilik yapan tü ; m arkadaşlarıma işlerinde başarılar diliyorum ' diye konuştu .
Nazilli Ö ; ğretmen Evinde yapılan programa Anadolu ve Adalet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Akgü ; l , Anadolu Gazetesi Yazı İşleri Mü ; dü ; rü ; Rabia İmren Aydoğdu , Akgü ; l Ofset ç ; alışanı Adem Adlım , Yeniasır Gazetesi Nazilli Bü ; ro Sorumlusu Ali Soydemir ve İHA Temsilcisi Ü ; mit Ö ; zmen katıldı . Canlı Mü ; zik eşliğinde eğlenen gazeteciler , programın sorunda hatıra fotoğrafı ç ; ektirdiler .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile