Olay, Liseler Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir is yerinin önündeki kaldirimda sandalye üzerinde oturan Turgay Uysal’a (48), tali yoldan çikarak ilerleyen ve sürücüsü henüz ögrenilemeyen hafif ticari araçtan pes pese ates edildi. Çevredekilerin durumu haber vermesi üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Vücudunun çesitli yerlerinden yaralanan Turgay Uysal, saglik ekiplerinin ilk müdahalesi sonucu Ünye Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.
Olay yerinde 11 adet bos kovan bulundu
Ünye Ilçe Emniyet Müdürlügü Olay Yeri Inceleme ekiplerinin yaptigi arastirmalar sonucunda olay yerinde 11 adet bos kovan bulundu. Ilçede genis güvenlik önlemleri alan polis, silahli saldirida kullanilan hafif ticari araci Atatürk Mahallesi’nde terk edilmis halde bulundu.
Saldiri ani güvenlik kamerasina yansidi
Olay ayi ise bir is yerinin güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi. Olay yerinden geçmekte olan hafif ticari araç içerisinden bir kisinin pes pese Turgay Uysal’a ates ettigi görüldü.
16 ay önce de silahli saldiriya ugradi
Turgay Uysal, 21 Temmuz 2022 tarihinde bir kisinin silahli saldirisinda tekrar yaralanmis, kaldirildigi hastanede tedavi altina alinmisti.
Polisin olayla ilgili genis çapli sorusturmasi devam ediyor.
16 Ay Sonra Yine Silahli Saldiriya Ugrayan Adam Yaralandi
Ordu’nun Ünye ilçesinde, kaldirimda sandalyede oturdugu sirada silahli saldiriya ugrayan adam yaralandi. Sahsin, 16 ay önce de yine silahli saldiriya ugradigi ögrenildi.



















