Veli Y. isimli genç, tecavüzden tutuklandı

Gaziantep'te Veli Y. isimli genç, "küçük yaştaki kız çocuğunu alıkoyma, tecavüz etme ve boğarak öldürme" suçundan tutuklandı.

Gaziantep'te, ailesi tarafından kaybolduğu bildirilen ve daha sonra cesedi bulunan 5 yaşındaki Fatma Demir'e tecavüz ettiği ve daha sonra öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Veli Y. (16), Cinayet Büro Amirliği bünyesinde kurulan özel ekip tarafından yapılan çapraz sorgusunun ardından Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Çocuk Şube Müdürlüğünde cumhuriyet savcısı tarafından ifadesi alınan ve olayı bütün detaylarıyla anlatarak suçunu itiraf ettiği belirtilen Veli Y, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet savcısı tarafından adliyede de sorgulanan Veli Y, tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye gönderildi. Veli Y, ''küçük yaştaki kız çocuğunu alıkoyma, tecavüz etme ve boğarak öldürme'' suçundan tutuklandı.

-OLAY-

Aydınlar Mahallesi'nde, pazar günü öğleden sonra kaybolan Fatma Demir'in (5) cesedinin evlerinin bir alt sokağında önceki gün bulunmasının ardından yapılan otopsi sonucu, çocuğun tecavüz edildikten sonra elle boğulduğu tespit edilmişti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile