17 kişiyi öldürmekle suçlanan Rus kadın seri katil hastanede

Rusya'nın Sverdlovsk bölgesinde 17 yaşlı kadını öldürmek ve soymakla suçlanan Rus kadın seri katil psikolojik testlerden geçirilmek üzere hastaneye ge

Rusya'nın Sverdlovsk bölgesinde 17 yaşlı kadını öldürmek ve soymakla suçlanan Rus kadın seri katil psikolojik testlerden geçirilmek üzere hastaneye getirildi.

Ria Novosti'nin haberine göre, soruşturma komisyonunun raporlarında 37 yaşındaki Rus seri katil önce yaşlı kadınlara yardımda bulunduğu belirtiliyor. Ev işleri ve dışarıdan alınacak malzemeler konusunda her türlü desteği veren seri katil, yaşlıların güvenini kazanarak evlerine yerleşmeyi başarıyor. Ardından da başına vurarak kurbanını öldüren kadın katil, tüm değerli eşyalarını çalarak ortadan kayboluyor.

Temmuz ayında tutuklanan Rus kadın, Krasnoufimsk, Serov ve Yekaterinburg kentlerinde son sekiz yılda 17 yaşlı kadını benzer yöntemlerle öldürmek ve soymakla suçlanıyor.

İki çocuk sahibi olan katil zanlısı suçlu bulunması durumunda ömür boyu hapis yatacak. Zanlı yapılan soruşturmada suçunu da kabul etmiş durumda.

Rusya'da mevcut uygulamaya göre ciddi suçlarda zanlılar sağlık kontrolünün yanı sıra psikolojik testten de geçiriliyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile