17 Ülkeden Gelen Ögrenciler Altindag'da

17 Ülkeden Gelen Ögrenciler Altindag'da

Altindag Belediyesi 17 ülkeden gelen ögrencileri agirladi. Türkiye Belediyeler Birligi’nin davetlisi olarak Ankara’ya gelen ögrenciler, Altindag’a hayran kaldi.

Ögrenciler Altindag’da bulustu. Yerel diplomasi ve yerel demokrasinin gelistirilmesi, Türkiye’deki yerel yönetim tecrübesinin paylasilmasi ve bu alandaki isbirliklerinin gelistirilmesi amaciyla Türkiye Belediyeler Birligi tarafindan gerçeklestirilen, üniversite ögrencilerine yönelik “LOCALINTERNational” adli egitim programi kapsaminda, 17 ülkeden 23 ögrenci Ankara’ya geldi. Yerel yönetimlerin temel ilkeleri ve Türkiye’nin yerel yönetim yapisinin uygulamali olarak anlatildigi gezi programi kapsaminda ögrencilere, Altindag tanitildi.

Altindag’i çok begendiler

Program kapsaminda bir araya gelen 23 ögrenci ilk olarak Baskent Millet Bahçesi’ni gezdi. Burada Sifir Atik Okulu’nu inceleyen ögrenciler, Altindag Belediyesi’nin çevre koruma, atik ayristirma ve geri dönüsüm çalismalari hakkinda bilgi aldi. Altin Mekan Kütüphanesi’ni de gezen misafir ögrenciler burada, kütüphanelerin Altindag ve Altindagli gençler için önemi hakkinda bilgilendirildi. Altindag’da gerçeklestirilen çalismalara hayran kalan ögrenci heyeti, Altindag Belediye Baskani Doç. Dr. Asim Balci’ya tesekkürlerini iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile