17 Yasindaki Suç Makinesi Yine Yakalandi

17 Yasindaki Suç Makinesi Yine Yakalandi

Edirne’nin Kesan ilçesinde daha önce de onlarca suça karisan 17 yasindaki suç makinesi, polis kovalamacasi ardindan yine yakalandi. Adli makamlar karsisina çikarilan C.K. bir kez daha hapse gönderildi.

Kesan’da pek çok hirsizlik ve mala zarar verme suçundan aranmasi olan C.K. isimli 17 yasindaki çocuk, Mustafa Kemal Pasa Mahallesinde devriye ekipleri tarafindan fark edildi. Polisi görünce kaçmaya baslayan sahis, sokak aralarina girerken, pesine taktigi ekipler ile kovalamaca basladi.

Daha fazla kaçamayan sahis, Yenigün Sokak üzerinde yakalandi.

Süpheli sahsin üzerinde yapilan GBT sorgusunda Istanbul Eyüp Sultan Polis Merkezi’nce ’kayip sahis’ olarak arandigi anlasilirken, is yeri ve kurumdan, otodan hirsizlik ile konut dokunulmazligi gibi suçlardan aranmasi oldugu ortaya çikti. Ayni zamanda yakin zamanda da bir is yerinden 1 yazarkasa, 1 laptop ve 18 adet de su bataryasi çaldigi güvenlik kameralarindan tespiti yapilan C.K., toplam 6 dosya ile savciliga teslim edildi.

Yakalandigi sirada polis memuruna mukavemet ederek yaralanmasina sebep olan ve hakkinda ayrica islem baslatilan, sonrasinda da adli makamlar karsisina çikan 17 yasindaki suç makinesi, 2 dosyasindan tutuklanarak Edirne Kapali Cezaevi’ne sevk edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile