179 Yillik Gurur Açiklamasi Türk Polis Teskilatinin 179. Yili Törenle Kutlandi

179 Yillik Gurur Açiklamasi Türk Polis Teskilatinin 179. Yili Törenle Kutlandi

1875 yilinda kurulan Türk Polis Teskilatinin 179. kurulus yil dönümü Edirne’de düzenlenen törenle kutlandi.

Türk Polis Teskilatinin 179. kurulus yil dönümü dolayisiyla Atatürk Aniti önünde tören düzenlendi.

Edirne Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardim Dernegi Edirne Sube Baskani Ali Bilgin anita çelenk sundu.

Çelenk sunumunun ardindan Belediye Bandosu esliginde saygi durusunda bulunuldu ve Istiklal Marsi okundu. Günün anlam ve önemini belirten konusmayi Emniyet Müdürü Onur Karaburun yapti.

Törende konusan Edirne Il Emniyet Müdürü Onur Karaburun, güven ve huzurun egemen olmasi adina büyük bir çaba, olaganüstü bir performans ve kararlilikla suçla ve suçlularla mücadeleyi kesintisiz bir sekilde sürdürdüklerini belirtti.

Ülkenin dört bir yaninda güven ve huzurun egemen olmasi adina büyük bir çaba, olaganüstü bir performans ve kararliligi bir arada gösteren Emniyet Teskilatinin 179 yildir milletin her zaman yaninda ve emrinde oldugunu söyleyen Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Üzerlerine düsen sorumlulugu yerine getirme amaciyla, birikim, tecrübe, donanim ve yetenekleri çerçevesinde suçla ve suçlularla mücadeleyi kesintisiz bir sekilde sürdürdüklerini belirtti.



“Türk Polis Teskilatimizin 179. yili kutlu olsun”

Temel haklara ve özgürlüklere saygili, hukukun üstüne bagli bir anlayisla yürüttükleri bu mücadelede en büyük dayanaklarinin aziz Türk milleti oldugunun farkinda olduklarini aktaran Karaburun, "Türk Polis Teskilati olarak terör, uyusturucu, organize suçlarina mücadele ederken asayis ve trafik düzenli ve güvenliginin saglanmasi, suçu önlemede gerekli tedbirlerin almasi konusunda çalismalarimizi kararlilikla sürdürüyoruz. Edirne’mizin her bir yerinde, her bir noktasinda asayisin saglanmasi adina büyük bir çaba sarf ediyoruz. Daha huzurlu ve güvenli yarinlarin olusmasi amaciyla yorulmadan mücadele etmeye kararliyiz. Bu dogrultuda her bir çalisma arkadasimiza gösterdikleri üstün gayret, fedakarlik ve özveri için tesekkür ediyorum. Bu duygu ve düsüncelerle basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere canlarini feda eden aziz yigitlerimizi saygi, minnet ve sükranla aniyorum. Kahraman gazilerimize saglikli ve uzun ömürler diliyor, ülkemizin dört bir yaninda fedakarlik görevi yapan siz degerli meslektaslarimi ve kiymetli ailelerinize teskilatim adina en derin sükranlarimi sunuyorum. Türk Polis Teskilatimizin 179. yili kutlu olsun" ifadelerine yer verdi.

Müdür Karaburun’un konusmasinin ardindan kentte görev yapan Motosikletli polisler ve araçlar kortej geçisi yapti. Polis ekiplerinin geçisi yogun ilgi ve alkislarla izlendi. Trafikteki vatandaslar da araçlarini durdurarak geçisi izledi ve bu ani telefonlarina kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile