18 Gün Önce Kaybolan Fetullah Kaya'nin Kullandigi Motosiklet Ormanlik Alanda Bulundu

18 Gün Önce Kaybolan Fetullah Kaya'nin Kullandigi Motosiklet Ormanlik Alanda Bulundu

Antalya’nin Gazipasa ilçesi Zeytinada Mahallesi’nde yasayan ve 19 Nisan tarihinden bu yana kendisinden haber alinamayan 51 yasindaki Fetullah Kaya’yi arama çalismalari yeniden baslatildi. Kaya’nin kayboldugu gün kullandigi motosiklet, ekipler tarafindan ormanlik alanda bulundu.

Olay, Gazipasa’ya yaklasik 25 kilometre uzakliktaki Zeytinada Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 19 Nisan Cuma günü saat 15.00’te evinden çikan 51 yasindaki Gökmen lakapli Fetullah Kaya’dan 18 gündür haber alinamiyor. O günden sonra evine geri dönmeyen Kaya, jandarma ve AKUT ekipleri tarafindan aransa da izine rastlanmamis, arama çalismalari ise sonlandirilmisti.

Aramalar yeniden basladi

18 gün önce kaybolan ve haber alinamayan Fetullah Kaya’yi arama çalismalari yeniden baslatildi. Antalya Il Jandarma Komutanligi ve Antalya Il Emniyet Müdürlügü tarafindan kurulan özel ekipler, Zeytinada Mahallesi’nde arama çalismalarini yeniden yogunlastirdi.

Motosikleti bulundu

Fetullah Kaya’nin olay günü kullandigi motosiklet, ekipler tarafindan Zeytinada Mahallesi’nde ormanlik alanda bulundu. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri tarafindan incelenen motosikletin plaka yazilarinin ise tamamen silik oldugu dikkatlerden kaçmadi. Ekiplerin, Kaya’yi arama çalismalari devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile