19 Mayis, 103. Yilinda Denizli'de Coskuyla Kutlanacak

19 Mayis, 103. Yilinda Denizli'de Coskuyla Kutlanacak

Denizli’de 19 Mayis Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayrami resmi kutlama programi yarin sabah saatlerinde çelenk sunumu ile baslayacak. Ardindan bando esliginde kortej ve 15 Temmuz Sehitler Meydaninda gerçeklesecek programla kutlamalar devam edecek.



Bu yil 103. yildönümü kutlanacak 19 Mayis Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayrami, Denizli Valiligi koordinesinde Gençlik ve Spor Il Müdürlügünün organizasyonunda kutlanacak. 19 Mayis Persembe günü saat 09.30’da yapilacak resmi kutlamada Valilik önünde bulunan Atatürk anitina çelenk sunumu, saygi durusu ve Istiklal Marsi okunacak. Valilik önünde saat 09.40 da baslayacak kortejde Büyüksehir Belediye Bandosu esliginde protokol, gençler, sporcular ve vatandaslarinda katilacagi yürüyüs 15 Temmuz Sehitler Meydanina kadar yapilacak. Yürüyüste 103 metre uzunlugunda hazirlanan Türk Bayragini tüm sporcular birlikte tasiyacak. Kutlamalarin devaminda günün anlam ve önemine iliskin konusmalar, gençlerin okuyacagi siirler ve halk oyunlari ile sporcularin gösterileri olacak.

Ilman, 19 mayis kutlamalarina davet etti

Denizli Gençlik ve Spor Il Müdürü Ömer Ilman, bu yil 103. yildönümü kutlanacak 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayraminin cosku ve heyecanini yürekten hissettiklerini belirtti.

Ilman; Atatürk’ün 19 Mayis’ta Samsun’da milli duygularla attigi ilk adimin, Türk milletinin bagimsizligini kazanmasinda ve Türkiye Cumhuriyetinin kurulusu yolunda atilmis en önemli adim oldugunu söyledi.

Gençlere armagan edilen bu bayrami ve gurur duyacagimiz daha nice zaferleri birakan basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tarih sayfalarina sigdiramayacagimiz sehit ve gazilerimizi minnet ve saygiyla andiklarini belirten Ilman, Valilik Önü ve 15 Temmuz Sehitler Meydaninda yapilacak kutlamalara tüm Denizli halkini davet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile