19 Mayis Sahinbey'de Coskuyla Kutlandi

19 Mayis Sahinbey'de Coskuyla Kutlandi

Sahinbey Belediyesi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’ni düzenledigi birçok etkinlikle dolu dolu kutladi.

Sahinbey Belediyesi tarafindan günler öncesinden kutlanmaya baslanan 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami, Ahmet Safak Konseri ile baslayip spor etkinlikleri ile devam etti. Her yastan vatandaslar ve gençler düzenlenen etkinliklerde doyasiya eglendi

“Gençler bizim göz bebegimiz”

19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’nin Sahinbey’de cosku ile kutlandigini ifade eden Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu “Öncelikle 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’ni bir kez daha kutluyorum. Gençlerimiz bizim göz bebegimiz onlara inaniyoruz ve güveniyoruz. Sahinbey Belediyesi olarak 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’ni düzenledigimiz sportif ve sosyal etkinliklerle coskuyla kutladik. Ahmet Safak’i sevenleri ile bir araya getirip sportif faaliyetler düzenledik. Gaziantep Valiligi tarafindan düzenlenen Fener Alayina katilarak Festival Park’ta açtigimiz stantta gençlerimiz ve vatandaslarimiz ile bir araya gelip sohbet ettik. Gençlerimiz bizim gelecegimiz. Sahinbey Belediyesi olarak her zaman onlarin yaninda olduk olmaya da devam edecegiz” dedi.



Fener alayi yürüyüsü

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu Gaziantep Lisesi önünden baslayip Festival Park’a kadar devam eden Gaziantep Valiligimizin düzenledigi Fener Alayi yürüyüsüne katildi.

Sahinbey Belediyesi çalisanlari hizmet binasi önünden baslayarak Gaziantep Lisesi önünde toplanan kalabaliga katildi.

Sahinbey Belediyesi gezi treninin ve araçlarinin katildigi yürüyüs sonrasinda Baskan Mehmet Tahmazoglu, Festival Park’ta düzenlenen senliklere katildi.

Düzenlenen festivalde Sahinbey Belediyesi tarafindan kurulan stantti ziyaret eden Baskan Tahmazoglu burada gençlerle spor yapip vatandaslarla sohbet etti.

Gençler sporla eglendi

Sahinbey Belediyesi tarafindan düzenlenen etkinliklerle günler öncesinden kutlanmaya baslanan 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’nda Doga Yürüyüsü, Yol Kosusu, E Spor, Atletizm, Uzun Atlama ve Kick Boks Turnuvasi düzenlendi.

Düzenlenen sportif etkinliklerde dereceye giren sporculara çesitli hediyeler verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile