19. Türkiye Bilişim Derneği Halıcı Bilgisayarla Beste Yarışması

19. TBD Halıcı Bilgisayarla Beste Yarışması, bu yıl Neşat Ertaş ana temasıyla yapılacak.

Halıcı Bilgi İşlem AŞ'den yapılan yazılı açıklaya göre, Bilgisayarla Beste Yarışması bu yıl Neşat Ertaş ana temasıyla yapılacak. Yarışmanın her yıl gerçekleştirildiği ifade edilen açıklamada, jürinin Attila Özdemiroğlu , Garo Mafyan, İzzet Öz, Borga Parlar, Hakan Özer, Şeref Oğuz, Mehmet Okonşar, Sinan Akçıl, Faruk Eczacıbaşı, Artun Ertürk ve Emrehan Halıcı gibi isimlerden oluştuğu kaydedildi.

Yarışmada ilk üç dereceye girenlere bilgisayar, müzik donanım ve yazılım birimleri ödül olarak verileceği aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Enstrümantal olması beklenen eserlerin süresi 3 dakikadan kısa 4 dakikadan uzun olmayacak. Jüri puanları yüzde 80, internet üzerinden gelen halk puanları da yüzde 20 ağırlıkla sonuçlara yansıyacak. Jürinin ilk değerlendirmesiyle belirlenecek on finalist, 22 Kasım 2012 tarihinde Ankara'da JW Marriott Otel'de Bilişim 2012 etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan final ve ödül töreninde, jüri ve izleyiciler önünde canlı performans sergileyecek.''

Açıklamada yarışmaya amatör ve profesyonel bütün bestecilerin katılımlarının açık olduğu bildirilerek, adayların çalışmalarını 12 Ekim'e kadar www.halici.com.tr adresi üzerinden teslim edebilecekleri kaydedildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile