19 Yasindaki Nagihan Yaya Geçidinde Can Verdi, Olay Yerine Kosan Arkadaslari Gözyaslarini Tutamadi

19 Yasindaki Nagihan Yaya Geçidinde Can Verdi, Olay Yerine Kosan Arkadaslari Gözyaslarini Tutamadi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde hafif ticari aracin yaya geçidinden geçen genç kiza çarpmasi sonucu meydana gelen kazada genç kiz yasamini yitirirken 3 kisi yaralandi. Genç kiza çarparak yaklasik 70 metre sürüklenmesine neden olan hafif ticari araç, refüjden karsi seride geçerek, karsi seritten gelen yolcu otobüsüne çarparak durabildi. Olay yerine kosan arkadaslari ise gözyaslarini tutamadi.

Kaza; Alanya-Manavgat D-400 Karayolunda meydana geldi. Alinan bilgiye göre; Alanya istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki Ahmet Kuytu’nun kullandigi 27 ACK 965 plakali hafif ticari araç, Kizilot Mahallesi Misirlar mevkiinde yaya geçidinden geçmekte olan 19 yasindaki Nagihan Yeni’ye çarpti.

70 metre sürükledi

Hafif ticari aracin çarptiktan sonra yaklasik 70 metre ileri sürükledigi genç kiz olay yerinde yasamini yitirirken, genç kiza çarptiktan sonra refüjü geçerek karsi seride geçen ve Manavgat istikametinden Alanya istikametine gitmekte olan Ömercan Kambur’un kullandigi 34 ALB 506 plakali sehirlerarasi yolcu otobüsünün arka sol bagajina çarptiktan sonra durabilen hafif ticari araç sürücüsü Ahmet Kuytu ile araçta yolcu olarak bulunan Ugur Duymaz ve Ibrahim Bakar yaralandi. Yaralilar saglik ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi.

Turizm çalisani oldugu belirlendi

Kazada yasamini yitiren Nagihan Yeni’nin Kizilot Mahallesindeki bir otelde çalistigi bildirilirken, kazayi duyarak olay yerine gelen çalisma arkadaslarinin gözyaslarina hakim olamadiklari gözlendi. Nafihan Yeni’nin cenazesi, Manavgat Ilçe Jandarma Komutanligi Olay Yeri Inceleme ekibi, Adli tabip ve Cumhuriyet Savcisinin incelemelerinin ardindan Antalya Adli Tip Kurumuna gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile