2.5 Yasindaki Oglunu Döverek Öldürdügü Iddia Edilen Baba Gözaltina Alindi

2.5 Yasindaki Oglunu Döverek Öldürdügü Iddia Edilen Baba Gözaltina Alindi

Ankara’nin Altindag ilçesinde 2.5 yasindaki oglunu döverek öldürdügü iddia edilen baba gözaltina alindi.

Olay, sabah saatlerinde Ankara’nin Altindag ilçesindeki Kale Mahallesi’nde bulunan 2 Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, 6 ay önce esinden bosanan C.D. dün aksam saatlerinde 2.5 yasindaki oglunu dövdü. Oglunun nefes almadigini fark eden baba C.D ve kardesi küçük çocugu bir hastanenin bahçesine birakip kaçti. Hastane bahçesindeki vatandaslarin ihbari üzerine saglik ekipleri geldi. Saglik ekiplerinin müdahalesine ragmen 2.5 yasindaki çocuk hayatini kaybetti. Olayin ardindan kayiplara karisan baba C.D. ve kardesin yakalanmasi için polis ekipleri çalisma baslatti.

Baba ve kardesi yakalandi

Polis ekipleri tarafindan baslatilan arama çalismalari neticesinde Baba C.D. ve kardesi saklandigi yerde yakalandi. Polis ekipleri süphelileri olayin yasandigi yere götürüp tatbikat yaptirdi. Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.

“Aksam piknik tüpü ile çocugu dövüyor”

2.5 yasindaki çocugun, babasi tarafindan piknik tüpü ile dövüldügünü iddia eden bir mahalle sakini, “Aksam piknik tüpü ile çocugu dövüyor. Çocuk aksamdan sabaha kadar eve yatar halde kaliyor. Belki aksam öldü. Sabahleyin çocugun kalbi durdugu için bunlar çocugu hastaneye birakip kaçiyor. Polis onlari yakaliyor” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile