2 bin 500 kişi cadde iftarında buluştu

Bağcılar Belediyesi Ramazan Çadırı İrfan Sofrası etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek cadde iftarlarına başladı. Bağcılar Meydanı'nda Çarşı Cadd

Bağcılar Belediyesi Ramazan Çadırı İrfan Sofrası etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek cadde iftarlarına başladı. Bağcılar Meydanı'nda Çarşı Caddesi esnafıyla ortaklaşa düzenlenen iftara yaklaşık 2 bin 500 kişi katıldı. Cadde boyu dizilen masalara oturan vatandaşlar, akşam ezanının okunmasıyla iftarlarını açtı.

İstanbul'un en konforlu çadırını kuran Bağcılar Belediyesi, iftar çadırının yanı sıra Bağcılar Çarşı Caddesi'nde yaklaşık 2 bin 500 kişinin katılımı ile iftar programı düzenledi. Çarşı Caddesi Esnaf Derneği ile ortaklaşa gerçekleştirilen programa AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, MHP İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile yaklaşık 2 bin 500 vatandaş katıldı. Cadde boyu iki sıra halinde kurulan masalarda oturan vatandaşlar akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlarını açtı.

Cadde iftarına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bağcılar Meydanı'ndan başlayan ve Fatih Caddesi'ne kadar uzayan iftar sofrasında vatandaşlarla selamlaştı. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Topbaş, büyüklerin de Ramazan'ını tebrik etti.

Vatandaşların Ramazan'ını tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da cadde iftarlarının ilkini gerçekleştirdiklerini söyledi. Ramazan Çadırı İrfan Sofrası'nda iftar programı ve kültürel etkinliklere devam ettiklerini ifade eden Çağırıcı, Çanakkale Şehitliği, Almanya ve Kazakistan'da da iftar programları düzenleyeceklerini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile