2. Etabina Hazirliklar Tamam

2. Etabina Hazirliklar Tamam

Düzce Belediyesi, Aziziye Mahallesi’nde bulunan Merkez Pazaryerinin ikinci etabina iliskin projesini tamamladi. Tuhafiyeci esnafinin yer alacagi pazaryerinin tanitimi için esnaflarin da talepleri dikkate alinarak izlenecek yol haritasi belirlendi.

Düzce Belediyesi tarafindan Aziziye Mahallesi’nde yapimi tamamlanan, sebze, meyve ve balikçi esnafinin yer aldigi modern pazaryerinin devami niteligindeki ikinci etap pazaryeri için hazirliklar yapiliyor. Düzce Belediyesi, tuhafiyeci esnafinin yer alacagi merkez pazaryeri ikinci etabinin tanitimi için Düzce Seyyar Pazarcilar Odasi üyelerinin de katilimlariyla istisare toplantisi düzenledi.



Esnafla ortak kararlar alindi

Toplantida, Düzce Belediyesi Merkez Pazaryeri ikinci etabinin tanitimi yapilarak, projenin ayrintilari ve tahmini baslangiç süresi hakkinda esnaflara bilgi verildi.

Düzce Seyyar Pazarcilar Esnaf Odasi’na kayitli esnaflarin sorunlarinin da dinlendigi istisare toplantisinda, izlenecek yol haritasina iliskin ortak kararlar alindi.

Merkez Pazaryeri Ikinci Etabi insasinin 2024 yili ilk yarisinda en kisa sürede baslamasi ve tahmini olarak 2024 yili içerisinde tamamlanmasi öngörülürken, bu süre içinde esnaflarin magdur edilmeyecegi sekilde düzenlemeler yapildi.

Mevcut eski pazaryerinin yikilacak olmasi nedeniyle, geçici olarak Kültür Mahallesi 15 Temmuz Parkinda açilacak olan pazarin, odanin belirleyecegi günlerde Zabita Müdürlügü’nün denetiminde haftada iki gün seklinde olmasi ve esnafa ücretsiz kiyafet fuar alani temin edilmesi kararlastirildi.

Geçici süre isgaliye ücreti alinmayacak

Sehrimizin gözdesi Düzcespora desteklerini de açiklayan tuhafiyeci esnafindan ikinci etap pazaryeri yapimi tamamlanana kadar belediye tarafindan isgaliye ücreti de geçici olarak alinmayacak. Odaya kayitli esnaflara bayramlar öncesinde de 10 gün süreyle kiyafet fuar alani temin edilecek. Düzce Seyyar Pazarcilar Odasina kiyafet fuar alani olarak temin edilen Kültür Mahallesi 15 Temmuz Parkinda açilacak geçici fuar alaninin direkleri de Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlügü’nce yapilacak.

Vatandaslarin talepleri üzerine Düzcespor yararina Fevzi Çakmak Mahallesi’nde açilan kumas fuar alaninda ise kiyafet esnaflarinin önceligi Düzce Seyyar Pazarcilar Odasina kayitli esnaflara verilecek.

Oda yönetimi ve üyelerinin talepleri dogrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde alinan ortak kararlar, imzalanan bir mutabakat ile kayit altina alindi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile