2 Kisinin Hayatini Kaybettigi Patlama Sonrasi Can Pazari Yasanmis

2 Kisinin Hayatini Kaybettigi Patlama Sonrasi Can Pazari Yasanmis

Bilecik’te bir demir çelik fabrikasinda dün gece yasanan 2 isçi hayatini kaybetmesine, 1 isçinin de yaralanmasina sebep olan patlama güvenlik kamerasini an ve an yansidi.

Alinan bilgilere göre, Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bagli Poyra köyü sinirlari içindeki Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren Bilecik Demir Çelik Fabrikasi’nda dün gece 01.30 sularinda henüz tespit edilemeyen bir nedenle kazan patlamasi yasandi. Yasanan patlamada vücutlarinda yanik olusan Gökhan Tastan isimli isçi hafif, Ali Gündogan ve Enver Güler isimli isçiler ise agir yaralandi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapilan ilk müdahalenin ardindan saglik durumu hafif olan Gökhan Tastan Bozüyük Ilçe Devlet Hastanesine, agir olan Ali Gündogan ve Enver Güler Eskisehir ve Bursa’ya sevk edildi. Ali Gündogan ve Enver Güler isimli isçiler yapilan tüm müdahalece ragmen kurtarilamadi.

Yasanan patlama ani fabrikanin güvenlik kamerasina yansidi. Patlama öncesi 3 isçi alevlerin bulundugu kazanin yaninda görünürken, birden bire büyük bir patlama oluyor. Bir isçi alevler içinden olay yerinden kaçtigi görünürken, patlama sonrasi tüm bölüm alevler içinde kaliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile