20 Bin Kisilik Yemek, Yüzde 99,3'Lük Memnuniyet

20 Bin Kisilik Yemek, Yüzde 99,3'Lük Memnuniyet

Tepebasi Belediyesi’nin, üniversite ögrencileri için hizmete sundugu ücretsiz yemek hizmeti çerçevesinde 20 bin 150 kisilik yemek ikram edildi. Ögrencilerin katildiklari ankette yüzde 99,3 oraninda memnuniyet ortaya çikarken, hizmetin devam etmesini isteyenlerin orani ise yüzde 100 oldu.

Tepebasi Belediyesi’nin, kentteki üniversite ögrencileri için “Gel beraber olsun” slogani ile 3 Ocak 2022’de baslattigi ve 10 Haziran 2022’ye kadar süren ücretsiz yemek hizmeti, gençlerden büyük ilgi ve begeni topladi. Yemek ikrami bazi dönemlerde 3 farkli noktada gerçeklesirken, son olarak hafta içi her gün Ali Riza Efendi Efendi Deneyimli Kafe’de ögrencilere ücretsiz olarak sunuldu. Nihal-Ismail Akçura Asevi’nde uzman belediye personeli tarafindan özenle pisirilen yemekler, ögrencilere 18.00-20.00 saatleri arasinda ikram edildi. Üniversite ögrencileri, ögrenci belgesi ibraz ederek sunulan yemek ikramindan faydalanabildi.

20 bin 150 kisilik yemek ikram edildi

Tepebasi Belediyesi ekipleri tarafindan hazirlanan ve servis edilen yemek miktari 20 bin 150 kisilik bir miktara ulasti. Hizmeti çok seven üniversite ögrencileri de memnuniyetini dile getirerek Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç’a ve belediye personeline tesekkürlerini ifade etti.

Bu çerçevede yapilan ankette ise ögrencilerin yüzde 99,3 gibi büyük bir kismi, verilen hizmetten dolayi memnun oldugunu belirtti.

Öte yandan yine ayni ankette sorulan, “2022 güz döneminde ve sonrasinda da yemek hizmetinden yararlanmak ister misiniz?” sorusuna ise ögrencilerin tamami, yani yüzde 100’ü “evet” yaniti verdi.

Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç da ögrencilere sunulan ücretsiz yemek hizmetinin, agirlasan ekonomik kriz ortaminda büyük önem tasidigini belirterek, 2022 güz döneminde devam edecegini belirtti.

Baskan Ataç, Tepebasi Belediyesi olarak ülkenin gelecegi olan gençlere katki sunabilmek adina var gücü ile çalisacaklarini sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile