20. Ekserji Ve Uygulamalari Yaz Kursu Sona Erdi

20. Ekserji Ve Uygulamalari Yaz Kursu Sona Erdi

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) enerji sektöründe verimliligi artirmak ve yenilikçi çözümler sunmak amaciyla düzenlenen “Ekserji ve Uygulamalari Yaz Kursu” sona erdi.



“Ekserji ve Uygulamalari Yaz Kursu” Prof. Dr. Ibrahim Dinçer, Prof. Dr. Yunus A. Çengel, Prof. Dr. Arif Hepbasli gibi alaninda uzman akademisyenler ve MMO Denizli Sube Baskani Cüneyt Iyiol, JESDER Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Durmus ve Zorlu Dogal Enerji Isletme Müdürü H. Murat Güler gibi sektördeki uzmanlarla katilimcilara degerli bilgiler sunarken önemli etkilesim firsatlari sagladi.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Teknoloji Fakültesi ve Denizli Organize Sanayi Bölgesinde gerçeklesen kurs boyunca, enerji verimliligi, ekserji kavrami ve uygulamalari, katilimcilara interaktif oturumlar, atölye çalismalari ve pratik uygulamalarla aktarildi. Katilimcilar, sektörde deneyimli konusmacilarin sunumlariyla ‘ekserji’ kavramini daha iyi anlama firsati buldular. Ayrica, kurs sirasinda gerçeklestirilen interaktif oturumlar ve atölye çalismalari, katilimcilarin konuyu derinlemesine kavramalarina ve uygulamalarini gelistirmelerine yardimci oldu.

Kursun sonunda düzenlenen degerlendirme ve sertifika töreninde, katilimcilar basarilariyla ödüllendirildiler. Ayni zamanda, kursa katkilarindan dolayi konusmacilar ve organizatörler de takdir edildi. “Ekserji ve Uygulamalari Yaz Kursu”na katilanlar, enerji verimliligi konusundaki bilgilerini derinlestirirken, sektördeki en son gelismeleri yakindan takip etme firsati buldular. “Ekserji ve Uygulamalari Yaz Kursu”, enerji sektöründe verimliligi artirmak ve sürdürülebilirligi saglamak için önemli bir adim oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile