20. Karadeniz Judo Turnuvasi Basladi

20. Karadeniz Judo Turnuvasi Basladi

20. Karadeniz Judo Turnuvasi’nin açilis seremonisi ile basladi. 750 sporcunun katildigi turnuvanin ilk gününde kiyasiya mücadele yasandi. Ilk günde dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

Canik Atatürk Spor Salonu’nda 29 Agustos -1 Eylül 2024 tarihleri arasinda düzenlenen 20. Karadeniz Judo Turnuvasi’nin açilis seremonisi bugün yapildi. 750 sporcunun 3 gün boyunca kiyasiya mücadele edecegi turnuvanin açilis seremonisi saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Konusmalarin ardindan 19 Mayis Lisesi Halk Oyunlari ekibi gösteri yapti. Seremoni, ilk günde kilolarinda dereceye giren sporcular için düzenlenen ödül töreni ile devam etti.

Tören sonunda Türkiye Judo Federasyonu Baskani Sezer Huysuz, Samsun Valisi Orhan Tavli, Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Halit Dogan, Canik Kaymakami Seref Aydin, Gençlik ve Spor Bakanligi Yatirim ve Isletmeler Genel Müdür Yardimcisi Ömer Altunsoy, Samsun Gençlik ve Spor Il Müdürü Feyzullah Dereci ve turnuvaya destek verenlere tesekkür plaketi takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile