20. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı Açıldı

473. Uluslararası Manisa Mesir Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen Mesir Sanayi Ticaret Fuarı, 20'nci kez açıldı. Fuarın resmi açılış töreninin 21 Mart tarihinde yapılacağı belirtildi.

Bu yıl 473. kez kutlanacak olan Mesir Festivali'nin en büyük etkinliklerinden biri olan ve 100'den fazla firmanın katıldığı fuara bu yıl 300 bine yakın ziyaretçinin beklediği ifade edildi.

Fuarı organize eden SNS Fuarcılık firmasının İşletme Müdürü Saruhan Simsaroğlu, ''Mobilyadan beyaz eşyaya, otomotiv sektöründen bilişim teknolojilerine kadar bir çok alanda birçok firma ve markayı Manisalılarla buluşturmanın sevincini yaşıyoruz. Fuarımız, Türkiye'de düzenlenen genel fuarlar arasında en uzun soluklu olanlardan biridir. 20 yıldır kesintisiz olarak düzenleniyor. Bu istikrar fuarımızın işlevini yerine getirdiğinin ve doğru bir iş olduğunun göstergesidir. Mesir Fuarı Manisa-nın bir markası haline gelmiştir. Bu nedenle bu fuara Manisalılar olarak sahip çıkmalıyız'' dedi.

Festival boyunca açık kalacak fuarın hafta içi 11.00-23.00, hafta sonu ise 10.30-23.30 saatleri arasında gezilebileceği ifade edildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile