20 Yil Önceki Ögretmeniyle Ayni Kurumda Meslektas Olarak Bulustu

Edirne Belediyesi Kirkpinar Agasi Seyfettin Selim Kres ve Gündüz Bakim Evi Müdürü Zuhal Üçkan Irmak, 20 yil önceki ögrencisi Sümeyye Oluçay ile meslektas olarak ayni kreste bulustu.

Belediyeden yapilan açiklamaya göre, 2001 yilinda Edirne'nin Büyükdöllük köyünde ana sinifi ögretmenligi yapan Irmak, o dönem ögrencisi olan Oluçay ile yillar sonra ayni kreste bu defa meslektas olarak bir araya geldi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Irmak, ögrencisini yillar sonra meslektasi olarak görmenin gururunu yasadigini belirtti.

Yasananlarin güzel bir tesadüf oldugunu dile getiren Irmak, "Burada bana verilen görevin yani sira farkli bir gurur yasiyorum. Çok mutluyum. 2001 yilinda Büyükdöllük köyünde ana sinifindaki ögrencim ile birlikte çalisiyoruz. O zaman çok küçüktü, simdi büyüdü ögretmen oldu. Birlikte çalisma firsatimiz oldu. O yüzden çok mutluyum. Bir yerde onun kalbine dokunabilmisim demek ki. Bu da beni ayrica mutlu ediyor." ifadesini kullandi.

Oluçay ise 20 yil önceki ögretmeniyle ayni kurumda meslektas olarak çalismaktan dolayi mutluluk duydugunu dile getirdi.

Ilk ögretmeni olan Irmak'in kendisindeki yerinin özel oldugunu aktaran Oluçay, "Zuhal ögretmenim benim ilk ögretmenim, ikinci ailem, ikinci annem. Benim için yeri çok ayri. Kalbimde biraktigi güzel izler sayesinde simdi ben de bir ögretmenim. Onunla meslektas olmak, benim için çok gurur verici. Ayni kurum da çalismak çok mutluluk verici." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile