2010 Polis Koleji Aday Tespit Sınav Sonuç Bilgileri

2010 - MEB Polis Koleji Aday Tespit Sınavı Sonuç Bilgileri için aktif linkiTıklayın. 2010 Polis koleji aday tespit sınavı sonuçları için tıklayınız. Emniyet Genel Müdürlüğü 2010 Polis Koleji Aday Tespit Sınav Sonuç Bilgileri buradan öğrenin...

2010 Polis Koleji Aday Tespit Sınav Sonuç Bilgileri için tıkla

POLİS KOLEJİNE GİRİŞ SINAVINA KATILMAYA HAK KAZANAN, BAŞARILI OLAN BÜTÜN ADAYLARIN EN KISA SÜRE İÇERİSİNDE NÜFUS HÜVİYET CÜZDANI ASLI İLE SINAVA BAŞVURU YAPTIKLARI İL EMNIYET MÜDÜRLÜKLERİNİN EĞİTİM ŞUBELERİNE MÜRACAAT ETMELERİ GEREKMEKTEDİR. BAŞARILI OLAN ADAYLARIN 2.SINAV AŞAMASI OLAN POLİS KOLEJİ GİRİŞ SINAVINA GELİRKEN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ŞUBELERIİ TARAFINDAN KENDİLERİNE TEBLİĞ EDİLEN EVRAKLARI YANLARINDA GETİRMELERİ GEREKMEKTEDİR. ADAYLARA AYRICA SINAV SONUÇ BELGESİ GÖNDERİLMEYECEKTİR.


İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Polis Koleji Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada, Polis Koleji Aday Tespit Sınavı için başvuruların 01-15 Mart 2004 tarihleri arasında yapılacağı belirtildi.


İSTANBUL(İHA)- İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Polis Koleji Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada, Polis Koleji Aday Tespit Sınavı için başvuruların 01-15 Mart 2004 tarihleri arasında yapılacağı belirtildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan Polis Adayı Tespit Sınavı başvuruları sonucunda adaylar belirlenecek. Ardından 13 Haziran 2004 tarihinde sınavlar Türkiye`de aynı anda 81 il merkezinde, Orta Öğretim Kurumları Sınavı(OKS) ile birlikte yapılacak. Her iki sınava da başvuru yapan adaylar, belirtilen tarihte tek bir sınava girecek. Polis Koleji Aday Tespit Sınavı`nda başarılı olan adaylar, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından, Polis Koleji Müdürlüğü`nde yapılacak olan Polis Koleji`ne giriş sınavına katılacaklar. Polis Koleji`ne Giriş Sınavı, mülakat, beden eğitimi ve yazılı sınav (tez) aşamalarından oluşacak.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile