2010 TNT Ekspres'te Yenilik Yılı Olacak

2010 TNT Ekspres'te Yenilik Yılı Olacak

TNT Ekspres Türkiye'de yaşanan gönderi hacmindeki artış nedeniyle ihtiyacı karşılamak için daha fazla kapasiteye sahip Boeing 757, 22 Şubat'tan itibaren Türkiye seferine başlayacak.

Türkiye'deki dış ticaret kapasitesinin artması ile her gün Türkiye ve diğer ülkeler arasında taşımacılık yapacak olan Boeing 757 ile TNT'nin taşıma hacmi 14 ton artarak 34 tona ulaşmış olacak.
Türkiye'de havayolu taşımacılığını kendi uçağı ile yapan tek şirket olma özelliği taşıyan TNT Ekspres, Türkiye'nin ihraç ettiği ürünlerin tüm dünyaya sevkiyatını ve dünya ülkelerinden ülkemize ithal edilen ürünlerin taşımacılığını gerçekleştirerek dış ticaret hacminin genişlemesine de katkıda bulunacak.

2009 yılında yaşanan büyüme ile ilgili olarak TNT Ekspres Genel Müdürü Turgut Yıldız, "2009 yılında ağırlık bazında bir önceki yıla göre yüzde 14'lük bir artış yaşadık. Bunun en önemli sebebi hacimli fakat ekonomik gönderilerin artması. Artan gönderi hacmimizi karşılamak için de daha yüksek kapasiteli uçakları filomuza ekledik. 2010 yılı ile ilgili ise "2010 yılı Türkiye'nin yeni yatırımlara imza attığı, güven ortamının tazelendiği ve şirketlerin yeni hizmetler sunduğu verimli bir yılın habercisi olacak. TNT olarak biz de operasyonel yatırımlarımızı artıracağız. Bunun için de her türlü kapasite artışını alabiliriz" dedi.

2009 yılında Samsun, Diyarbakır, Van ve Elazığ acentelerini faaliyete geçiren ve yıl içinde 110'tan fazla yeni personel alımı gerçekleştiren TNT, "Sure We Can" sloganı ile sosyal sorumluluk alanında da pek çok projeye imza attı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile