2010-YDUS İlkbahar Dönemi Yerleştirme Sonuçları için burayı tıklayınız...

2010-YDUS İlkbahar Dönemi Yerleştirme Sonuçları için burayı tıklayınız...

2010-YDUS İlkbahar Dönemi Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız. 2010 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) sınav sonuçları buradan öğrenin.2010-YDUS İlkbahar Dönemi yerleştirme açıklama.2010-YDUS İlkbahar Dönemi Yerleştirme: Sonuç Açıklama sistemi burada. TC Numaranız ile öğrenin...

  2010-YDUS İlkbahar Dö ; nemi Yerleştirme Sonuç ; ları iç ; in tıklayınız . 2010 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ( YDUS ) sınav sonuç ; ları buradan ö ; ğrenin . 2010-YDUS İlkbahar Dö ; nemi yerleştirme aç ; ıklama . 2010-YDUS İlkbahar Dö ; nemi Yerleştirme : Sonuç ; Aç ; ıklama sistemi burada . TC Numaranız ile ö ; ğrenin . . .

2010-YDUS İlkbahar Dö ; nemi Yerleştirme Sonuç ; ları iç ; in burayı tıklayınız . . .

2010-YDUS İlkbahar Dö ; nemi : Başvurular

( 12 . 04 . 2010 )



Sağlık Bakanlığı eğitim ve araştırma hastanelerinde , ü ; niversitelerin tıp fakü ; ltelerinde ve Gü ; lhane Askeri Tıp Akademisinde ( GATA ) daha ileri seviyede Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi gö ; rmek isteyen adaylar iç ; in ' 2010 &ndash ; Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ( YDUS ) İlkbahar Dö ; nemi ' , Ö ; ğrenci Seç ; me ve Yerleştirme Merkezi ( Ö ; SYM ) tarafından 23 Mayıs 2010 tarihinde Ankara ' da yapılacaktır .

2010-YDUS İlkbahar Dö ; nemine başvuru sü ; resi 12-21 Nisan 2010 tarihleri arasındadır .

2010-YDUS İlkbahar Dö ; nemi ; Ç ; ocuk Sağlığı ve Hastalıkları , Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon , Genel Cerrahi , Gö ; ğü ; s Hastalıkları , Halk Sağlığı , İç ; Hastalıkları , Tıbbi Mikrobiyoloji ve Tıbbi Patoloji ana bilim dallarından yapılacaktır .

Bu sınava başvurma , sınavın uygulanması ve değerlendirilmesi ile yerleştirme işlemlerine ilişkin bilgiler , 2010-YDUS İlkbahar Dö ; nemi Kılavuzu ' nda yer alacaktır . Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir . Başvurular elektronik ortamda alınacaktır . Kılavuz dağıtımı yapılmayacaktır .

Adaylar , Kılavuz ile başvuru merkezleri bilgilerine , sınava başvuru sü ; resi iç ; erisinde Ö ; SYM ' nin http : //www . osym . gov . tr internet adresinden ulaşabilirler .

2010-YDUS İlkbahar Dö ; nemi ile ilgili ayrıntılı bilgi sınav kılavuzunda verilmektedir . Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir .

2010-YDUS İlkbahar Dö ; nemi adaylarına duyurulur .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile