2021 Yili Yaz Kur'an Kursu Düzenlenen Senlikle Tamamlandi

2021 Yili Yaz Kur'an Kursu Düzenlenen Senlikle Tamamlandi

Elazig genelinde 5 Temmuzda baslayan ve 20 Agustos’ta sona eren 2021 yili yaz Kur’an kurslarinin ardindan final programi düzenlendi.

Elazig Belediyesi ve Elazig Il Müftülügünün ortaklasa düzenledigi programa Il Müftüsü Selami Aydin, kurs hocalari, kurs ögrencileri ile birlikte veliler katildi.

Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi sentetik çim sahada gerçeklestirilen program, Kur’an kursu ögrencisi Mert Karaca’nin Kur’an-i Kerim tilavetiyle basladi.

Katilimin yogun oldugu programda Kur’an kursu ögrencileri kurulan sisme oyun parklari, oyun alanlari ve canli sahne gösteri ile birlikte keyifli dakikalar geçirdi. Çocuklara ödül olarak düzenlenen programda pamuklu seker, patlamis misir ve dondurma ikraminda bulunuldu. Ayrica Kur’an kursu ögrencilerine Elazig Belediyesi tarafindan ayakkabi ve hikaye kitaplari hediye edildi.

“Sizleri tebrik ediyorum”

Elazig Müftüsü Selami Aydin, yaklasik 1 buçuk aylik süreç zarfinda Kur’an-i Kerim’i ögrenen çocuklari tebrik etti. Desteklerinden ötürü Elazig Belediye Baskani Sahin Serifogullari’na tesekkür eden Elazig Il Müftüsü Selami Aydin ‘’Bizi bugünlere kavusturan rabbimize sonsuz hamdüsenalar ediyoruz. Sizler camilerimize gelerek Kur’an ögrendiniz, Islam ahlakini ögrendiniz ben sizleri tebrik ediyorum. Sizleri camilere gönderen anne ve babalariniza da tesekkür ediyorum. Sizleri ödüllendirmek ve sizleri eglendirmek için böyle bir stant kurduk emegi geçen herkese huzurlarinizda tesekkür ediyorum.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile