'2022 GYBK Bilisim Zirvesi' Basladi

'2022 GYBK Bilisim Zirvesi' Basladi

Erzincan’da Prof. Dr. Erdogan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde gerçeklesen “2022 GYBK Bilisim Zirvesi” açilis programi ile basladi.

EBYÜ Genç ve Yenilikçi Beyinler Kulübü tarafindan düzenlenen “2022 GYBK Bilisim Zirvesi” açilis programina Rektör Yardimcilari Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. M. Fatih Ertugay, Prof. Dr. Adem Basibüyük, Genel Sekreter Doç. Dr. M. Cihat Özgenel, Erzincan il Milli Egitim Müdürü Aziz Gün, Mühendislik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ahmet Baran, Genç ve Yenilikçi Beyinler Kulübü Akademik Danismani Dr. Ögr. Üyesi Funda Akar, akademisyenler, Genç ve yenilikçi Beyinler Kulübü üyeleri, ögrenciler ve davetliler katildi.

Rektör Yardimcisi Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Mühendislik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ahmet Baran ve Genç ve Yenilikçi Beyinler Kulübü Akademik Danismani Dr. Ögr. Üyesi Funda Akar yaptiklari açilis konusmalarinda bilisim zirvesinin önemine deginerek, birçok önemli firmalarin deneyimlerini paylasacaklarini ve yapilacak bu zirvede çagdas, üretken ve yenilikçi bir ekonomi sisteminin olusmasina teknoloji perspektifinden bakilacagini belirttiler.

13-14-15 Mayis tarihleri arasinda devam edecek zirve programda Teknasyon, Workshop, Go Workshop,Trendyol, Spacewalker, Strxeye, It Manager-Microsoft MVP, Sotware Developers-Google Developers Groups gibi yazilim özellikli firmalardan katilan konusmacilar tecrübe ve deneyimlerini ögrenciler ile paylasacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile