2022'Yi Denize Girerek Karsiladilar

2022'Yi Denize Girerek Karsiladilar

Antalya’da kendilerine ’Yaz Kis Denize Girenler’ adini veren ve aralarinda ögretmen, mühendis, is adamlari ile farkli mesleklerden kisilerin bulundugu grup, 2022 yilini 10 derece sicaklikta denize girerek karsiladi.

Konyaalti Sahili’ne esleri ve çocuklariyla gelen ’Yaz Kis Denize Girenler Grubu’ üyeleri, isinmak için sahilde ates yakti. Ardindan nefesli çalgi aletiyle kisa bir müzik ziyafeti veren grup, Türk bayraklari ve Atatürk posterleriyle bir süre sahilde vakit geçirdi. Aralarinda bir kadin üyenin de bulundugu grup, geri sayimin ardindan saat 00.00’da denize girdi. Havai fisekler esliginde kendilerini Akdeniz’in serin sularina birakan grup üyeleri, dalgalara inat bir süre yüzdü.

Kendilerine ’Yaz Kis Denize Girenler’ adini veren ve aralarinda ögretmen, mühendis, is adamlari ile farkli mesleklerden kisilerin bulundugu grup, 2022 yilini 10 derece sicaklikta denize girerek karsiladi.

“Herkese tavsiye ediyoruz”

Denize girenlerden Mehmet Dogan, “22 yildir bunu yapiyoruz. Yaz kis demeden denize giriyoruz. Daha grip olan olmadi çok sükür. Deniz demek saglik demek. Deniz suyu 18 derece ve soguk degil. Yeni yili denizde kutluyoruz, herkese de tavsiye ediyoruz” dedi.



“Yarin da kardan adam yapacagim”

Su Yalin da, “Alanya’dan geldim, her sene denize giriyorum. Yarin da Saklikent’te gidip kardan adam yapmayi düsünüyorum. Su harika, her zaman sicak. Insan çikmak istemiyor” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile