2022 Yilinin Ilk Meclis Toplantisi Yapildi

2022 Yilinin Ilk Meclis Toplantisi Yapildi

Nevsehir Belediye Meclisi tarafindan, 2022 yilinin ilk meclis toplantisi yapildi. Toplantida Nevsehir gündeminde bulunan 12 madde karara baglandi.

Nevsehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran baskanliginda belediye meclis salonunda gerçeklesen toplantiya AK Parti, MHP ve IYI Partili belediye meclis üyelerinin yani sira Belediye Baskan Yardimcilari Mustafa Alevli, Nafiz Dirikoç, Ersin Erol ve Furkan Feralan katildi.

Meclisin açilisinda konusan Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran, tüm üyelerin yeni yilini tebrik ederek, “Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da vatandaslarimizin rahat, mutlu ve huzurlu bir yasam sürmesi için gece gündüz çalismaya devam edecegiz. Allah’im birlik ve beraberligimizi daim eylesin. Yeni yilin basta sehrimiz olmak üzere ülkemize ve tüm dünyaya huzur, saglik ve mutluluklar getirmesini diliyorum” dedi.

Nevsehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran açilis konusmasinin ardindan meclis gündeminin ilk maddesi olan Denetim Komisyonu üye seçimi yapildi. Gizli oylama ile gerçeklesen seçim sonucunda Denetim Komisyonu üyeliklerine Tugran Paslanmaz, Hamza Köybasi, Ahmet Dolasmaz ve Özer Hasan Duru seçildi.

Meclis toplantisi Sözlesmeli Personel çalistirilmasi ve Ücret Tespiti, Zabita ve Itfaiye Müdürlügü Aylik Maktu Mesai Ücretlerinin Belirlenmesi, birim müdürlügü ve üstü yöneticileri kadrolarina yapilan atamalar hakkinda belediye meclisinin bilgilendirilmesi, Imar Komisyon Raporu, Imar Plan Tadilati, Sokak Isim Degisiklikleri, belediye mülkiyet takaslari, Belediye ve Kapadokya Il Özel Idareleri ve Belediyeler Birligi Arasinda Is Birligi Protokolü Imzalanmasi, Muhtarlik Isleri Müdürlügü Görev ve Çalisma Esaslari Yönetmeligi, Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Müdürlügü Görev ve Çalisma Esaslari Yönetmeligi ve Nevsehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneginin Nakdi Yardim Talebi konularinin görüsülerek karara baglandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile