'2023 Hedeflerine Ulasmak Için Var Gücümüzle Çalisiyoruz'

'2023 Hedeflerine Ulasmak Için Var Gücümüzle Çalisiyoruz'

Yalova’nin Termal Belediye Baskani Hüseyin Sinan Acar, Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral’i makaminda ziyaret etti.

Termal Belediye Baskani Hüseyin Sinan Acar, Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral’i makaminda ziyaret etti. Ilçelerine hizmet etmek için çalistiklarini ifade eden Baskanlar, “2023 hedeflerine katki saglayarak, 2050 ve 2071 hedeflerine ulasmak için var gücümüzle çalisiyoruz” dediler.

Baskan Acar’in, Baskan Oral’i ziyaretinde karsilikli fikir alisverisinde bulunup, yerel yönetimler ve genel ülke siyaseti üzerine bir süre sohbet ettiler.

Türkiye’nin emin adimlarla 2023 hedeflerine yürüdügünü, tüm kriz beklentilerini bir kez daha bosa çikacagini ifade eden Baskan Oral ve Baskan Acar, “AK Parti Teskilatlari olarak; büyük ve güçlü Türkiye idealiyle kenetlenen aziz milletimiz için daha büyük, daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye’yi insa etmek, gelecek nesillere gurur duyacaklari bir ülke birakmak için ilk günkü askla, sevkle, inandigimiz yolda yürümeye devam ederek var gücümüzle çalisiyoruz” diye konustular.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile