2023'Ün Ilk Umre Kafilesi Ugurlandi

2023'Ün Ilk Umre Kafilesi Ugurlandi

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, 2023 yilinin ilk Umre kafilesini Cedidiye Camii’nde kilinan sabah namazina müteakip kutsal topraklara ugurladi. Çok sayida vatandasin katildigi ugurlama töreninde duygusal anlar yasandi.

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Müftü Osman Aydin’in daveti üzerine 2023 yilinda Düzce’den kutsal topraklara giden ilk Umre kafilesini ugurlamak üzere Cedidiye Camii’ne gitti. Sabah saatlerinde meydanda vatandaslarla bulusan Baskan Özlü, namazi Umre yolculari ve aileleri ile birlikte kildi. Baskan Özlü, vatandaslarla sohbet ederek heyecanlarina ortak olurken diger yandan ailelerin ve yolcularin heyecani gözlerinden okundu.

Baskan Özlü Umre’ye gidenlerden dua istedi ve “Sabah namazina müteakip umreci arkadaslarimizi yolcu edecegiz. Il Müftümüz sizde gelir misiniz dedi, ben de memnuniyetle gelecegimi söyledim. Bu sabah sizlerle beraberiz. Umrenizi Allah kabul etsin. Hem kendiniz için hem Düzce için hem de ülkemiz için orada dua edin. Allah dualarinizi kabul etsin. Allah umrenizi kabul etsin. Bakin karsida çok güzel bir söz var; saniyorum Kastamonulu Sabanî Hazretlerinin bir sözü; gidisiniz güle güle olsun, gelisiniz güle güle olsun, her isiniz güle güle olsun” dedi.

Edilen duanin ardindan Umre yolculari kutsal topraklara dogru yola çikarken aileleri gözyaslarini tutamadi. Baskan Özlü, geride kalan aile fertlerini teselli ederek “Bu güzel Cuma sabahinda güzel bir yolculuga sahitlik ettik. Insallah bu güzel duyguyu sizler de yasarsiniz. Allah onlarin ibadetlerini, sizlerin de burada yaptigi ibadetleri kabul etsin. Cuma’miz mübarek olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile