'2023 Yili, Çesme Için Dis Pazar Yili Olacak'

'2023 Yili, Çesme Için Dis Pazar Yili Olacak'

Çesme Turistik Otelciler Birligi (ÇESTOB) Baskani Yakup Demir, Hollanda’daki Utrecht Turizm Fuari’nda Çesme standinin yogun ilgi gördügünü belirterek "2023 yili Çesme için dis pazar yili olacak" dedi.

2023 yilinin ilk büyük fuari olan Utrecht Turizm Fuari, Hollanda’nin Utrecht kentinde 11-15 Ocak tarihleri arasinda gerçeklestirildi.

Yeryüzündeki turizm cenneti Çesme de Utrecht’te bir stant açarak tanitim yaparken, Çesme standi Hollandalilarin ve Hollanda’da yasayan gurbetçilerin yogun ilgisini çekti. Çesme Belediye Baskan Yardimcisi Yildirim Aktugan, ÇESTOB Baskani Yakup Demir ve ÇESTOB Baskan Yardimcisi Orhan Belge, Ege Turistik Isletmeciler ve Konaklamalar Birligi (ETIK) ve Çesme’deki turistik otellerin yöneticileri, standa gelen ziyaretçilere Çesme’yi tanitti. ÇESTOB Baskani Demir, "2023 yili, Çesme için dis pazar yili olacak. Erken rezervasyonlarda iç pazardan istedigimiz hedefe ulasamadik. 2023 yilinda, dis pazara ulasabilmek için Berlin, Köln ve Almanya’nin diger sehirlerinde ve diger Avrupa ülkelerinde Çesme’yi tanitmak için yogun bir çalisma yapacagiz. 2023 yilinin iyi geçecegi umudunu tasiyoruz" ifadelerini kullandi.

’Çesme Gecesi’ düzenlenecek

Utrecht Turizm Fuari ile ilgili izlenimlerini anlatan Demir, "Çesme standi çok ilgi gördü. Hem Hollandalilar hem de Hollanda’da yasayan gurbetçiler, standimiza gelerek Çesme hakkinda bilgi aldi. Çesme, beklentimizin de üzerinde ilgi gördü. Ilginin yüksek olmasi üzerine, Hollandalilarla iliskimizi devam ettirebilmek için mayis ayinda Hollanda’nin kurtulus haftasinda, orada bir aktivite yapmak için çalismalara basladik. Bir ’Çesme Gecesi’ düzenlemeyi düsünüyoruz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile