2023 Yili Ilk Il Koordinasyon Kurulu Toplantisi Vali Çiçek Baskanliginda Gerçeklestirildi

2023 Yili Ilk Il Koordinasyon Kurulu Toplantisi Vali Çiçek Baskanliginda Gerçeklestirildi

Kamu kaynaklarinin etkin ve verimli bir biçimde kullanilmasi, koordinasyonu gerektirecek hususlarin görüsülerek gerekli tedbirlerin alinmasi amaciyla düzenlenen 2023 yili 1. dönem Il Koordinasyon Kurulu Toplantisi, Vali Gökmen Çiçek baskanliginda gerçeklestirildi.

Valilik Konferans Salonunda gerçeklestirilen toplantiya, Vali Gökmen Çiçek’in yani sira, Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, Vali Yardimcisi Senol Esmer, ilçe kaymakamlari, ilçe belediye baskanlari, kamu kurum ve kuruluslarinin bölge ve il müdürleri katildi.

Vali Çiçek, toplantinin açilisinda yapmis oldugu konusmada; “2023 yili ilk Il Koordinasyon Kurulu toplantisini, 2022 yilinda yapilan yatirimlarin nihai degerlendirmesini yapmak, kurumlar arasinda isbirligi ve koordinasyonu gerektirecek hususlari görüsmek için yapmaktayiz. Katilimlarinizdan dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

Vali Çiçek bu toplantida ayrica, kurum ve kuruluslarinin 2022 yilinda yapilan çalismalari ve 2023 yilinda yapilacak olan çalismalar hakkinda degerlendirmelerde bulunulacagini ifade etti.

Vali Çiçek’in konusmasinin ardindan yatirimci kuruluslarin bölge ve il müdürleri ile temsilcileri, Kayseri’de yürütülen ve programlanan yatirim ve projelerle ilgili bilgiler verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile