22 Ilden 350 Sporcu Sampiyonada Hünerlerini Sergileyecek

22 Ilden 350 Sporcu Sampiyonada Hünerlerini Sergileyecek

Zonguldak’in ev sahipliginde Okullar arasi Halk Oyunlari Türkiye Sampiyonasinin starti Valilik önünde yapilan törenle verildi.

Zonguldak’in ev sahipliginde ilk kez Okullar arasi Halk Oyunlari Türkiye Sampiyonasi açilis seremonisi yapildi. Valilik önünde yapilan açilis seremonisine, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Il Emniyet Müdürü Fahri Aktas, Il Jandarma Komutani Kd.Alb. Cezmi Yalinkiliç, Il Milli Egitim Müdürü Züleyha Aldogan, Zonguldak Gençlik Spor Il Müdürü Hakan Yüksel ve okullar katildi.

Müsabakalara 22 ilden 350 sporcu yer aldi. Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla açilis basladi.

Açilis öncesinde konusma yapan Vali Tutulmaz, “Ilimiz adina güzel bir etkinligin baslangicindayiz. Bu yil az önce de Il müdürümüzün söyledigi üzere bir çok spor faaliyetine ev sahipligi yaptik. Ilimizin gerek tanitiminda gerekse marka degeri olmasinda etkinliklerin önemi var. Bu özellikle ifade etmek isterim. Bugüne kadar ilimizin gerek spor kültürü gerek sporla geçmis faaliyeti, bugüne kadar yaptigimiz etkinliklerde kendini gösterdi. Her ne kadar halkimizin destegini az oldugunu ifade etmek istiyorum. Ancak en azindan spor camiasi bu etkinlikleri yakindan takip ediyor. Sizlerin burada bir kaç gün süre içerisinde çalismaniz eglenmeniz bizler için önemli” dedi.

Zonguldak Gençlik Spor Il Müdürü Hakan Yüksel ise katilan tüm takimlara basarilar diledi. Açilis töreni okullarin bir kaç halk oyunlari gösterisi sergilemesiyle sona erdi. Müsabakalar yarin 10:00’da Site Spor Salonunda yapilacak gösterilerle baslayarak aksam saatlerinde sona erecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile