22 Yasindaki Gencin Sir Ölümü

22 Yasindaki Gencin Sir Ölümü

Hatay’in Samandag ilçesinde yasayan 22 yasindaki genç, vatani görevi öncesi gezmeye gittigi Istanbul’da kaybolduktan 3 gün sonra Ankara’da bir parkta baygin halde bulundu. Vücudunda kiriklar bulunan ve hastaneye kaldirilan genç, kurtarilamadi.

Edinilen bilgiye göre, Samandag ilçesi Kapisuyu Mahallesi’nde yasayan 22 yasindaki Muhammed Uçar, vatani görevi öncesi Istanbul’a gezmeye gitti. Uçar, Istanbul’da kayboldu. 3 gün boyunca kendisine ulasilamayan Uçar, Ankara’da bir parkta baygin halde bulundu. Vücudunun çesitli yerlerinde kiriklar tespit edilen Uçar, Ankara’da bir hastanede yogun bakima alindi. 10 gün boyunca yogun bakimda yasam mücadelesi verse de kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Uçar’in cenazesi, Samandag ilçesine bagli Kapisuyu Mahallesi’nde gözyaslari arasinda defnedildi.

22 yasindaki Muhammet Uçar’in dayisi Hikmet Külahli, "Bogazda vapurdan aradi, görüntülü olarak. Daha sonra görüntü kesildi. 3 gün boyunca telefonu kapandi. Jandarmaya kayip ilani yapildi. Telefon sinyallerinden Kocaeli’ne geldigini gördük, arkadaslari ’gelmedi, görmedik’ dediler. Daha sonra 2 gün beraber kaldiklarini, sonrasinda Hatay’a otobüse bindirdiklerini söylediler. 3’üncü gün Ankara Sehir Hastanesi’nden gelen telefonda haberimiz oldu. Polise müracaat ettik. Kimlikleri, 2 telefonu ve sirt çantasina ulasamadik. Üzerinde 2 bin TL vardi, erisemedik, 5 TL vardi. Agzinda ve omzunda kirik vardi" dedi.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile