23 Gündür Kayipti Cesedi Su Dolu Kuyuda Bulundu

23 Gündür Kayipti Cesedi Su Dolu Kuyuda Bulundu

Bakirköy’de ortadan kaybolan 50 yasindaki Kazim Tan’in cesedi 23 gün sonra su dolu kuyuda bulundu. Polis ekipleri tarafindan cesedine ulasilan adamin kayboldugu gün bir arkadasina domates toplayacagini söyledigi ve toplarken dengesini kaybedip içi yaklasik 3.5 metre su dolu çukura düstügü ortaya çikti. Ölümüne neden olan çukurun bölgede yapilan islah çalismasinin bir bölümü oldugu iddia edildi.

Bakirköy’de 2019 yilindan beri bir insaat alanindaki barakada tek basina kaldigi ögrenilen Kazim Tan 5 Eylül günü biranda ortadan kayboldu. Akrabalari önce farkli sehre gittigini düsündü ardindan 13 Eylül günü polise gidip kayip basvurusunda bulundu. Asayis Sube Müdürlügü Kayip Sahislar Büro Amirligi ekipleri hemen konuyla ilgili çalismalara basladi.

Sahsin husumetli olabilecegi kisiler var mi arastirildi. Gidebilecegi her yer tek tek incelendi. Ancak hiç bir ize rastlanmadi. Taniyanlar ve son görenlerle yapilan görüsmenin ardindan Kayip Sahislar Büronun deneyimli dedektifleri bir ipucu buldu.

Iddiaya göre, Kazim Tan kaybolmadan hemen önce bir arkadasina domates toplamaya gidecegini söylemisti. Bu ip ucunun ardindan Tan’in kaldigi insaat alaninin yakinlarinda kendi imkanlariyla yetistirdigi domates bahçelerinde inceleme yapildi. Kayip Sahislar Büro Amirligi ekipleri saatlerce çevredeki tüm kamera görüntülerini inceledi. Elde edilen güvenlik kamera görüntülerinde Tan’in 5 Eylül günü ögleden sonra orada domates toplarken biranda çukura düstügünü tespit etti.

Bu tespitin ardindan dün Ayamama deresinin yaninda islah çalismasinin bir parçasi olan kolektör için kazilan derin çukurun içerisinde bulunan su pompalarla bosaltildi. Suyun dibinde Kazim Tan’im cesedine ulasildi. Uzun ugraslar sonucu derinligi 6 metreyi bulan kuyudan çikarilan ceset incelenmek üzere Adli Tip Kurumuna Kaldirildi. Kazim Tan’in düstügü kuyunun açik kalmasiyla ilgili ihmalin olup olmadigi arastiriliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile