23 Nisan Çocuk Senligi 200 Bin Kisiyi Agirladi

23 Nisan Çocuk Senligi 200 Bin Kisiyi Agirladi

Sahinbey Belediyesi tarafindan 20-28 Nisan tarihleri arasinda düzenlenen Çocuk Senligi’ne 200 bin civarinda kisi katildi. Senlikte, çocuklar ve aileleri gönüllerince eglendiler.

Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 20 Nisan tarihinde açilan ve 28 Nisan tarihine kadar açik kalan Çocuk Senligi’nde Kral Sakir, Rafadan Tayfa, Alis Harikalar Diyarinda, Çizmeli Kedi, Niloya, Keloglan Masallari, Kukuli, ve ilizyon gösterileri çocuklarla bulustu. Çocuklar ayrica sisme oyun gruplariyla ve diger etkinliklerle doyasiya eglendiler. 20-28 Nisan tarihleri arasinda düzenlenen Çocuk Senligi’ne 200 bin civarinda kisi katildi.



“Çocuklarimiz doyasiya eglendi”

Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde dokuz gün süren Çocuk Senligi’nde çocuklarin doyasiya eglendiklerini ifade eden Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu “Sahinbey Belediyesi olarak, çocuklarimiza 23 Nisan Çocuk Senlikleri düzenledik. Dokuz gün süren Çocuk Senligi’mizi yaklasik 200 bin civarinda yavrumuz ziyaret etti. Çocuklarimiz kendileri için hazirladigimiz müzikaller ve sinemalarla eglenirken, çocuk atölyelerinde de kendilerini gelistirdiler. Çocuklarimiz zamanlarini dolu dolu geçirdiler. Onlar mutlu oldukça bizlerde mutlu oluyoruz. Onlara ömür boyu mutlu ve neseli bir hayat diliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile