23 Nisan’da Temsili Başkan Hüseyin Onur Mayda Oldu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Karma Ortaokulu 4. sınıf öğrencisi Hüseyin Onur Mayda’ya devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna Hüseyin Onur Mayda oturdu. Karma Ortaokulu 4. sınıf öğrencisi Hüseyin Onur Mayda, okul müdürü, öğretmeni ve arkadaşları ile Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in makamına geldi.

Makamını Hüseyin Onur Mayda’ya teslim eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 23 Nisan’ın çocuklara armağan edilen ve milli egemenliği temsil eden bir bayram olduğunu belirterek, tüm çocukların bayramını kutladı. Konuşmasında Konya’daki okullaşma oranında 2004 yılından bu yana büyük ilerleme olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, belediye olarak Konya’daki 280 okulun tamamında fiziki düzenlemeler yaptıklarını dile getirdi.

Temsili Başkan Hüseyin Onur Mayda ise, tüm arkadaşlarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Mayda, belediye başkanı olarak okul bahçelerini daha geniş ve daha yeşil hale getirmek istediğini söyledi.

Mayda ve arkadaşları ile sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile