23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 92. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı
Milletvekili Dal, 92 yıl önce esarete ve karanlığa mahkum edilmek istenen milletin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde milletçe elindeki tüm imkanları seferber ederek mücadele ettiğini ve bağımsızlığına sahip çıktığını belirtti.

Dal mesajında, "Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek donanımlı gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir. Çocuklar, bütün insanlığın ortak umudu ve en önemli hazinesidir.

Çocuklara çağdaş yaşamın tüm imkanlarınısunan, onların en iyi biçimde yetişmeleri için çaba gösteren toplumlar, gelişimlerini hızla sürdürerek geleceğe güvenle bakabilmektedirler. Unutulmamalıdır ki, umudumuz, en önemli zenginliğimiz olan çocuklarımıza, geleceğimize sahip çıkmaktır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş ve bu önemli gün, Atatürk tarafından millet egemenliğini ilelebet koruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere,Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve milli mücadelede emeği geçmiş herkesi saygı ve rahmetle anıyor, TBMM'nin açılışının 92. yılını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile