23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlanıyor

Batman'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Kutlamalar kapsamında ilk olarak Sakarya İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencisi Aycan Geyik, Vali Ahmet Turhan'ın makamına oturarak okulunun eksiklerini ilgililere illeti. Vali Turhan, temsili valiye fotoğraf makinesi hediye etti.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kutlamalar, 16 Mayıs Şehir Stadı'nda devam etti.

Vali Turhan ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Nejdet Köse, halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı. Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa da günün önemine değinen bir konuşma yaptı.

Resim, şiir, kompozisyon gibi yarışmalarda dereceye girenler öğrencilere ödülleri verildi.

Tören, miniklerin gösterileriyle sona erdi.

-Kozluk -

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 92. yıl dönümü Kozluk ilçesinde de törenlerle kutlandı.

Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenler, İlçe Stadı'nda devam etti. Törene Kaymakam Emrah Yılmaz, Garnizon Komutanı Volkan Gürler, Belediye Başkan Vekili Seyithan Acet, Cumhuriyet Savcısı Tuğba Sav Şengül ile sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Yılmaz, Garnizon Komutanı Volkan Gürler ve Belediye Başkan Vekili Seyithan Acet ile vatandaşların bayramını kutladı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Zengin günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Şiirlerin okunmasının ardından yarışmalarda dereceye giren sporcu ve öğrencilere ödülleri verildi.

Kutlamalar, öğrencilerin gösterileriyle sona erdi.

-Gercüş-

Gercüş'te Hükümet Konağı önündeki tören, Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Tebrikleri makamında kabul eden Kaymakam Halit Mengi, Yatılı Bölge ilköğretim Okulu öğrencilerinden Mehdi Şimşek'i temsili olarak koltuğuna davet etti. YİBO bahçesinde devam eden törende, Mengi, Garnizon Komutanı Binbaşı Cemal Kiper, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Özsunar, Öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı.

Şiirlerin okunması, öğrencilerin gösterilerinin ardından kutlamalar, geçit töreniyle sona erdi.

-Sason-

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan kutlama programı Kaymakam Bahadır Yörük, Garnizon Komutanı Binbaşı Sadık Gülecen ve Belediye Başkanı Muzaffer Arslan vatandaşların bayramlarını kutlamalarıyla başladı.

Tören, şiirlerin okunması ve öğrencilerin çeşitli gösterileriyle sona erdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile