23.Tosya Kültür Ve Pirinç Festivali'nde Sahne Alaca Sanatçilar Belli Oldu

23.Tosya Kültür Ve Pirinç Festivali'nde Sahne Alaca Sanatçilar Belli Oldu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde düzenlenecek 23. Tosya Kültür ve Pirinç Festivali’nde Derya Ulu, Veli Erdem, Öykü Gürmen, Bengü, Abdullah Civliz, Kurtulus Kus-Burak Bulut, Vira Cemal ve Ziynet Sali sahne alacak.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde düzenlenecek 23. Tosya Kültür ve Pirinç Festivali’nde 25 Agustos’ta basliyor. Festivalde düzenlenecek konserlerle eglence doruga çikacak. Konserler çerçevesinde Derya Ulu ve Veli Erdem 25 Agustos Persembe günü, Öykü Gürmen ve Bengü 26 Agustos Cuma günü, Abdullah Civliz ve Kurtulus Kus- Burak Bulut 27 Agustos’ta, 28 Agustos Pazar ise Vira Cemal ve Ziynet Sali sahne alacak.

Tosya Belediye Baskani Volkan Kavakligil, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada vatandaslara seslenerek, “Pandemi nedeni ile yaklasik 2 yildir Tosya Kültür ve Pirinç Festivalini yapamadik. Bu yil tüm olumsuz etkilerini geride birakmanin verdigi cosku ve heyecanla taçlandirmak üzere tüm vatandaslarimizi,25-28 Agustos 2022 tarihlerinde düzenleyecegimiz 23.Tosya Kültür ve Pirinç Festivali’mize bekliyoruz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile