25. Altin Güvercin Beste Yarismasi Için Geri Sayim Basladi

25. Altin Güvercin Beste Yarismasi Için Geri Sayim Basladi

Kusadasi Belediyesi, Aydin Büyüksehir Belediyesi ve Kusadasi Altin Güvercin Kültür Sanat ve Tanitim Vakfi (KUSAV) is birliginde düzenlenen Altin Güvercin Beste Yarismasi bu yil 25. kez Kusadasi’nda müzik severlerle bulusmaya hazirlaniyor.



Türkiye’nin önde gelen pop müzik beste yarismasi olan Kusadasi Altin Güvercin Beste Yarismasi, 2022 yaz sezonunda 25. kez Kusadali sanatseverlerle bulusmaya hazir. Her yil amatör ve profesyonel besteci ve söz yazarlarinin katilimi ile Kusadasi Belediyesi, Aydin Büyüksehir Belediyesi ve Kusadasi Altin Güvercin Kültür Sanat ve Tanitim Vakfi (KUSAV) is birliginde düzenlenen yarisma için basvurular 13-14-15 Temmuz arasinda alinacak. Katilim saglamak isteyen besteci ve söz yazarlari www.altinguvercin.com.tr sitesi üzerinden basvurularini yapabilecekler. Sartnameye uygun olan besteleri inceleyecek olan ön jüri ise degerlendirmeleri yapmak için 18-19-20 Temmuz tarihlerinde toplanacak.

11 Eylül 2022 Pazar gecesi Kusadasi AVM Altin Güvercin Amfi Tiyatrosu’nda büyük final ile sonlanacak olan Kusadasi Altin Güvercin Beste Yarismasi’nda birinci olan beste sahibine Altin Güvercin ve yüz bin lira para ödülü verilirken ikinci olan besteye Gümüs Güvercin ve elli bin lira para ödülü, üçüncü olan beste sahibine ise Bronz Güvercin ve yirmi bes bin lira para ödülü verilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile