25 Bin Metrekarelik Yeni Hal Binasi Yüzde 82 Tamamlandi

25 Bin Metrekarelik Yeni Hal Binasi Yüzde 82 Tamamlandi

Kocaeli’nin Gebze bölgesi için insa edilen sebze ve meyve halinin insaati yüzde 82 tamamlandi.

Gebze’de dar bir alanda sikisip kalan sebze ve meyve hali 25 bin metrekarelik genis bir alana tasiniyor. Kocaeli Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilan yeni hal binasinin insa çalismalarinda ilerleme orani yüzde 82 seviyesine geldi.

v Çayirova Cumhuriyet Mahallesi’nde Gebze bölgesine hitap edecek yeni sebze ve meyve hal binasi hizla ilerliyor. Özellikle toptan gida ihtiyacini karsilayacak olan bu yeni yapi, Gebze ve çevre ilçeler için önemli bir ticaret merkezi olacak. Gebze bölgesinde sebze ve meyve ticaretinin canlanmasina katki saglayacak yeni hal binasi modern tasarimi ve genis kapasitesi ile dikkat çekiyor.

25 bin metrekare kullanim alanina sahip olan sebze ve meyve halinde 120 metrekare büyüklügünde 34 adet dükkân ve sandik depolari yer aliyor. Mescit, tuvalet, büfe, berber, lokanta ve çay ocaginin hizmet verecegi tesiste parklanma sikintisi yasanmayacak. Bu kapsamda 68 TIR parki ile 63 araçlik otopark alani sayesinde esnaf ve vatandaslar hal binasina rahatça girip çikabilecek. Yeni hal binasi Yapi Kontrol Dairesi Baskanligi idaresinde hizli bir sekilde ilerliyor. Dis cephe kaplama imalatlarini tamamlama asamasina gelen ekipler, A blokta içe cephe, siva, saten kaplama ve boya imalatlarina devam ediyor. A blokta duvar seramik imalatlarini tamamlayip, zemin seramik kaplama islemine geçen ekipler, A blokta dis çelik sundurma imalatinin montajinin yüzde 50’sini tamamladi. A bloga ait olan asma tavan imalatinin basladigi projede yangin tesisati devam ediyor. D blokta duvar seramiklerini tamamlayan yüklenici firma bir yandan bu blokta ve E blokta siva imalati yapiyor. Binada su an elektrik kablolama çalismalari devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile